Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić važili zu sa srećan par, pa je zajednički život bio logičan sled njihove ljubavi. Tek što su se uselili u luksuzan stan koji su zajedno opremili, stigla je vest da su raskinuli.

Kao razlog za takvu odluku su naveli razdvojenost i istakli da se rastaju prijateljskim odnosima. Nakon kraha ljubavi Cecina ćerka se posvetila nastupima, a bivšem želi sve najbolje.

"Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem",  rekla jeza "Story" Anastasija i dodala da je Đorđe nije razočarao i povredio:

"Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu", rekla je mlada pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna