Biljana Sečivanović ne skriva da je posle mnogih životnih razočaranja i lomova, sreću pronašla pokraj Aleksandra Nedića za koga se udala u septembru 2020. godine. Njihova mirna luka je, samo na kratko, uzdrmana. Naime, bivša supruga je Aleksandra tužila za podelu bračne imovine.  

"Tražim svoj deo koji mi po zakonu i pripada. Sve smo zajedno stekli tokom 27 godina zajedničkog života. Teško sam podnela sve to što mi se desilo i samu činjenicu da mi se porodica rasturila zbog Biljane. Ona će takođe da bude na sudu. U medijima sam videla da je rekla kako je plac već bio kupljen, a kuća sagrađena i da kad je ona došla nije imala nijednu zamerku. Videćemo šta će reći u ponedeljak", rekla je za Kurir Danijela i otkrila da je Aleksandar dom napustio zbog pevačice. Biljana ističe da je ovo nije poljuljalo jer zna šta je istina.

"Mene treba nešto ozbiljno da zgazi da bi me zgazilo. Borila sam se protiv mnogo vetrova, ružnih stvari i situacija kroz život, tako da za mene ovo i nije toliko strašno. Ne doživljavam kao šamar jer suprug i ja odlično znamo kakva je istina i šta je istina, a to ćemo i dokazati na sudu. U tom smislu sam bezbrižna i nemam dilema. Ja idem u ulozi svedoka, nisam nikome ništa uzela niti otela, sve što imamo je naše", rekla je za Grand online Biljana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna