Već osam godina Nikolija Jovanović i Relja Popović uživaju u srećnoj zajednici, a kruna njihove ljubavi su ćerke Rea i Hana. Kako se oboje bave muzičkim poslom, jedno drugom su velika podrška, ali svoju privatnost nerado dele.

Ćerka legendarne pevačice Vesne Zmijanac nakon drugog porođaja brzo je povratila liniju, čime se pohvalila na Instagramu. Zbog pojedinih fotografija našla se na meti kritika, ali Nikolija ističe da nema čega da se stidi.

 "Relja i ja smo dobri ljudi, puni ljubavi i to je sve što je bitno, sve ostalo su umetničke slobode, te nemam čega da se stidim. Osim toga, naše ćerke i dalje slušaju isključivo dečiju muziku", rekla je za "Story" Nikolija i istakla da je sve lakše kada imate podršku.

"Ne volim da stavljam teško i majka u istoj rečenici. Čak i kada je zahtevno uskladiti dečje i naše obaveze, ne volim da spajam te dve reči. Pre svega zato što je tu prisutna ogromna, bezuslovna zahvalnost. Osim toga, kada imate sa kim sve to da podelite, dosta je lakše. Što se muzike tiče, često čujem: "Pa, vi ne znate da napravite hit". Uopšte se ne radi o tome. Hit ili ne, činjenica je da će pesma biti popularna kratko, doba je informacija koje brzinom svetlosti putuju", rekla je pevačica koja se sa svojim izabranikom često konsultuje oko poslovnih odluka.

"Sa Reljom se konsultujem, ipak smo u istoj branši. Nikada me ne bi posavetovao na uštrb mog uspeha, to bi zaista bilo detinjasto. Tu je za mene, podržava me i savetuje, ali istina je da uvek uradim onako kako sam naumila", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna