Na svakom događaju Nikol Kidman privuče pažnju savršenim modnjim izdanjem, a u poslednje vreme i zamrznutim licem bez mimike i bez bora. Iako su sve njene uloge maestralne, izgleda da se prilično muči da pokaže osećanja na licu jer je, reklo bi se, u njen izgled "umešala prste" plastična hirugija.

Međutim, glumica tvrdi da nije ništa menjala na svom licu, osim što je probala botoks, i istakla da je tajna njenog izgleda u hidrataciji, vežbanju i ishrani.

"Ništa nisam menjala na svom licu. Probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sada konačno mogu ponovo da pomerim svoje lice. Koristim kremu s visokim zaštitnim faktorom, ne pušim, ne pijem i to sa ponosom kažem. Svako može da učini sebi, svom telu šta god želi. Nemam sud o tome. Ali, ja lično verujem u fizičko zdravlje", rekla je glumica jednom prilikom. Ipak, čini se da se Nikol teško miri sa starenjem, a navodi se da je estetske zahvate na licu potrošila neverovatnih milion dolara.

nikol kidman
Youtube/Printscreen/The Late Late Show with James Corden 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna