Ceca Ražnatović uživa u svojoj novoj profesionalnoj ulozi. U žiri "Zvezda Granda" ušla je sa puno elana i ne krije koliko joj prija ovaj profesionalni izazov.

Njeni komentari, ali i odevne kombinacije koje bira za snimanja privlače mnogo pažnje, a kakva je Ceca kada se kamere ugase otkrio je finalista prošlogodišnje sezone šou-programa Žarko Madžić. On ne krije oduševljenje i tvrdi da svima priča kako se Ceca ponaša prema kandidatima.

"Ceca je ispala ozbiljna faca, mi smo došlu u međuvremenu, imali smo probu sa njom, ona je najkomotnije pružila ruku i rekla: ‘Dobar dan, ja sam Svetlana'. Lepo nas je ugostila i radila sa nama, tako da svaka čast, baš svima kažem da je ozbiljna faca. Ona je na probi posvećena svakom kandidatu, ima nas mnogo, a malo vremena, a svakome je pokušala da objasni kako bi to trebalo da se otpeva i uživo kada smo je slušali peva svaka joj čast", otkrio je za "GrandOnline" Žarko.

Podsetimo se nekih od Cecinih najzanimljivijih izdanja.

ATA / Antonio Ahel Moda za Zvezde Granda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna