Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić se nisu razdvajali čitavu deceniju. On ju je pratio na nastupima, bodrio je i podržavao. Zato pevačici nije lako da nastavi dalje sama - mnoga mesta joj bude uspomene, pa je donela odluku koju Mrka ne bi podržao.

"Ana je najangažovanija naša pevačica, ali je mnoge tezge otkazala nakon Mrkine smrti. Pored toga, rešila je da ne peva u prestoničkim klubovima i restoranima do godinu dana jer joj to teško pada. Političar je s njom išao na svaki nastup, bukvalno se nisu razdvajali. Svaki lokal u njoj budi uspomene i to joj teško pada. Gde god da se okrene, Anu sve podseća na Mrku. Zato je i rešila da sebi ne otežava, već da sačeka godišnjicu i onda će pevati i u prestonici. Mislim da bi joj Mrka zamerio na ovoj odluci, ali je razumem", priča za "Kurir" izvor blizak muzičkoj zvezdi.

 Prema njenim rečima, estradna diva vratila se poslovnim obavezama, ali u tišini i te kako pati za Mrkonjićem.

"Sve je na njega seća. Redovno ide na groblje, sama jer joj tako najviše prija. Profesionalno odradi i "Zvezde Granda" i sve obaveze koje ima, ali joj Mrka mnogo nedostaje. Prijateljima priča kako joj je kuća prazna otkako je otišao na večni počinak, ali rado održava kontakte sa svim prijateljima s kojima su se družili i noći provodili u smehu i zabavi", završava izvor.

Inače, Ana je snimila prvu pesmu nakon Mrkine smrti - odabrala je duet, i to sa mladom pevačicom Zoranom Simeunović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna