Željko Šašić je zbog privatnog života često u centru pažnje. Imao je velike lomove. Njegova ljubav sa Sonjom završila se oštrim rečima i sukobima - ona je uplovila u brak s njegovim kolegom Acom Lukasom, a Željko nije skrivao koliko mu je rastanak teško pao

Posebno je mučno bilo za pevača što je nastavio život razdvojen od ćerke Sofije. Sofija Šašić ima već 22 godine i slika je i prilika svoje majke, a sa ocem nije bliska.

 "Moja ćerka je dete koje je odrastalo u sredini gde je bilo neminovno da bude na medijskom piku. Da se nisam razveo, ona ne bi bila u toj situaciji", priznao je za "Alo!" Željko  i dodao:

"Nisam znao kako da se borim protiv toga. Ona se danas bavi poslom koji je vezan za medije i ako može to da kontroliše, neka joj je srećan put. Kada joj se desi neki skandal, mene ne pita za savet, verovatno pita neke druge. Tešim sebe da svako plaća cenu svojih odluka. Naš odnos je danas jako čudan i to mi smeta jer se ne razumemo. Mislim da me ćerka nije doživela kao roditelja i kao nekoga ko brine. Bio sam i ja u tim godinama, ali neću dozvoliti sebi da ne budem tata jer šta ću onda biti",  zaključio je on.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna