Iako je Željko Šašić na optužbe bivše devojke pokušao da reaguje diplomatski tvrdiviši "da je bila dobra duša", te da ne zna šta joj se dogodilo da tako govori u javnosti, Katarina Lazić ima još štošta da kaže o njihovoj vezi, koja je okončana raskidom pre tri i po godine. Ona je prvo iznela sumnju da joj je pevač ukrao automobil, da bi potom govorila o detaljima njihove veze i otkrila da ju je pevač loše tretirao.

"Vlasnik je na papiru Željko, ali je auto bio poklonjen meni. Auto sam ja vozila regularno, 4-5 godina. Nisam imala dokument, verovala sam čoveku sa kojim sam živela 8 godina. i mi nismo otišli kod notara da to prevedemo. Svi koji mene znaju, znaju da je to moj auto, i čak je Željko potvrdio da mi je poklonio auto. Sa pravne strane, nije ga ukrao, već je uzeo ono što je njegovo", rekla je Lazićeva za "Kurir" i istakla da je sa Šašićem prolazila isključivo psihičku torturu.

 "Nikada nisam izjavila da je bilo nasilja. Rekla sam da sam doživljavala psihičku torturu, nikada nije bilo fizičkog nasilja. On je bio jako ljubomoran, možda zbog razlike u godinama. Kako su godine prolazile, sve je bilo evidentnije. Nas dvoje kada smo se upoznali, on je bio drugačijeg duha, drugačije je fizički izgledao. Fizički izgled je najmanje bitan, svi mi starimo, to je nebitno, ali bio je drugačiji duhom i karakterom.

"Nisu to bile samo uvrede. Gde god krenem bilo je ‘Šta si to obukla?', bio je problem u minićima, dekolteu. Bila sam mu verna. Taj sam tip. Jako sam lojalna. Nisu samo uvrede psihičko maltretiranje. Imali smo situacije da je 24 časa bila puna kuća pevača i muzičira, da se pilo. Nisam mogla da spavam, da živim normalan život jedne normalne žene i devojke. Nisam ni htela da budem domaćica, htela sam da budem osoba vredna poštovanja, svako zaslužuje da ima pravo na odmor i normalan život. Bila sam domaćica kad je trebalo. Droge nije bilo. Željko nikad nije koristio opijate. Sa moje strane ljubav je prestala 2-3 godina pre raskida. Bila sam mlada, nisam imala podršku da krenem u samostalan život", rekla je Katarina.

Izvor:Lepa&Srećna