Da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno, izreka je koje se izgleda pridržavaju i bivše izabranice Željka Šašića. Odnosno, tako je bilo u vreme kada je Katarina Lazić bila zvanično verenica poznatog pevača.

Iako su sada u centru pažnje javnosti zbog optužbi koje je Katarina uputila na račun bivšeg verenika, rekavši prvo da joj je ukrao automobil, a potom i da se tokom veze loše ophodio prema njoj, nekada su o ljubavi govorili na sva zvona i najavljivali čak i brak. Danas Kaća kaže da razume što je Sonja ostavila Željka i podvlači da za to nije bio razlog Aca Lukas, kako se mislilo, već Željkovo ponašanje. Ipak, javnost nije zaboravila da su se one pre tri godine, kako su prenosili mediji, sukobile čak i fizički ispred jednog beogradskog restorana.

Katarina je tada izjavila da je doživela šok jer je žena koja je starija od nje šutirala i vređala, a sve je prijavila policiji. Sonja je naravno sve demantovala uz opasku da ne želi previše da se opterećuje devojkama bivših muževa, koje žele slavu preko njenog imena, a Željko se na izjave biše žene tada smejao.

"Ona je slavna? Da li je to zaista izgovorila? Pa evo, ja ću sada da umrem od smeha zbog njene slave?",  rekao je Željko kroz smeh i istakao da je ona bila jedna umiljata devojka dok su bili zajedno. 

Da li će ova nova dešavanja zbližiti Željkove bivše ljubavi ili će ostati ljute suparnice, ostaje nam da vidimo..

Izvor:Lepa&Srećna