Loše vesti stižu iz Holivuda - Brus Vilis definitivno napušta glumu. Holivudski superstar je već neko vreme imao problem sa pamćenjem tekstova i dijaloga, zbog čega se sumnjalo da je u ranom stadijumu demencije. Međutim, njegova porodica je u zvaničnom saopštenju otkrila da mu je dijagnostikovan jezički poremećaj (afazija) koji utiče na njegovu sposobnost da komunicira, i da je zato primoran da okonča karijeru.

"Kao rezultat ovog stanja, Brus se polako povlači iz karijere koja mu je toliko značila. Ovo je zaista izazovno vreme za našu porodicu, i veoma smo zahvalni na vašoj ljubavi, saosećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna jedinstvena porodica, i želeli smo da to znaju njegovi obožavaoci, jer znamo koliko im on znači, kao i oni njemu", navodi se u izjavi.

 "Kao što Brus uvek kaže - 'Proživi to' - mi zajedno planiramo da uradimo upravo to", zaključili su članovi poroide 67-godišnjeg glumca.

Brus Vilis je slavu stekao TV emisiji Moonlighting, a potom su usledile uloge u legendarnim filmovi: "Umri muški", "Peti element", "Dvanaest majmuna", "Šesto čulo" i mnogim drugim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna