Vicevi Andrije Miloševića na Instagramu već su legendardni, ali njegova nova imitacija je nadmašila po komičnosti sve do sada. Glumac je odlučio da se baci u muzičke vode na nov način, pa je - uz pomoć perike i šminke - postao pevačica!

Tagovao je Saru Jo, dodavši i stihove njene nove pesme "Gori, gori čaršija", a ona mu je uzvratila rečima "Hoće, hoće, zabranjeno voće". Međutim, mnogi su u njegovoj imitaciji prepoznali drugu zvezdu naše estrade - Biljanu Jeftić.

Da li je tome kumovala boja kose ili njena dužina, ili možda šiške na Andrijinom čelu, to morate sami da proverite. Zvezde šoubiznisa umiru od smeha, svi Andrijini prijatelji se utrkuju da napišu poneki komentar.

"Taj sexy pogled", "ovaj čovek može sve", "Bilja Jeftić iz mlađih dana", samo su neki od potpisa na Andrijinom profilu. Jedni kažu da podseća i na Terezu Kesoviju, druge asocija na Oliveru Kovačević, a najstariji su se setili čak i Milke Planinc... Morate pogledati!

Andrija Milošević imitira Saru Jo Instagram/andrijamilosevic_official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna