Glumica Jelisaveta Orašanin dvostruka je mama, a može da se pohvali linijom koju retko ko ima. S obzirom na to da ima dvoje male dece - ćerka Petra ima tri godine, a sin Bogdan jednu manje - brigu oko njih smatra najboljom rekreacijom.

"Deca su moja teretana i privatni treneri. Kada sam s njima, ne sedam i sigurna sam da to utiče na kilažu", kaže glumica koja je za povremenu fizičku aktivnost odabrala "reformer pilates", koji joj veoma odgovara:

"Ova rekreacija savršeno oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je meni preko potrebno. Moj trening podjednako opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije oblikuje", kaže zvezda serije "Vojna akademija"  koja je oduvek bila fizički aktivna.

Jelovnik Jelisavete Orašanin

Doručak: Ovsene pahuljice i bademovo mleko
Užina: Dva kivija
Ručak: Grilovana piletina i špargla
Večera: Losos sa salatom

 "Stalno sam u pokretu. Zimi vozim bord, leti jedrim na dasci, a u međuvremenu se trudim da redovno treniram, kao i da se zdravo hranim. Ne volim dijete, one su krajnje sredstvo kom pribegavam zato što daju kratkoročne rezultate. Verujem da je dobro osmišljena ishrana bolja od svake dijete", rekla je za " Informer" Jelisaveta koja je višak kilograma nakon druge trudnoće uspela da skine uz pomoć nutricioniste. 

"Zahvaljujući nutricionistkinji, brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine",  objasnila je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna