Snežana Dakić je proslavila Dan ćerki i objavila fotografiju na Instagramu na kojem pozira sa majkom, dok šetaju tržnim centrom i uživaju sa kućnim ljubimcem.

I jedna i druga su u opuštenom izdanju, bez šminke, a voditeljka u opisu podseća: "I vi ste nečija ćerka". Ona je, inače, nedavno proslavila 54. rođendan, a na Instagramu je navela da je veoma zahvalna na svojim godinama.

"Često mi se ljudi dive što ne krijem godine i čudno im je da mi to nije tabu tema", piše Snežana. "Ja sam srećna što sam ih doživela, što se u njima osećam odlično, što nisam propustila ništa od svega čemu sam u životu stremila. Kada je reč o godinama, važno je da sa njima postajete svesniji i tolerantniji, a ne "zadrtiji" i isključiviji."

Ona navodi i da je zahvalna na svojoj vitkoj liniji, na zdravom razumu, na hrabrosti da krene ispočetka. "Zahvalna sam što sam sada sebi lepša nego ikada pre, na ljudima koji su mi se našli na putu i otvorili mi neke nove poglede na život. Na smelosti da budem sama i srećna.

A iznad svega, zahvalna sam na divnoj ćerki Lauri, i na tome što mi je majka živa i zdrava i što smo stigle da se u ovom životu razumemo", zaključuje Snežana.

snezana dakic majka
Instagram / snezanadakic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna