Nekada je s bendovima "Divlje jagode" i "Bijelo dugme" palio i žario bivšom Jugoslavijom, a danas živi mirim porodičnim životom.  U braku s Marjanom je duže od četiri decenije, a sreću su im zaokružile njihove ćerke Una i Lara, od kojih imaju troje unučadi. 

"Moje ćerke su imale priliku da idu gde hoće, tako sam imao i ja, ali ja nisam hteo da odem. I moja supruga je sa ovih prostora da bismo što bliži bili sa ovim narodima ovde i da bismo mogli posećivati našu rodbinu. Tako su i naše ćerke odabrale i one žive sa nama. Ja sam najsrećniji otac kada su one tu blizu mene. Bio bih najtužniji da mi je jedna u Holandiji, druga u Kanadi", rekao je jednom za "Premijeru" Islamović, a sada je ispričao da je u životu bilo i teških trenutaka.

"Bilo je tužnih trenutaka, tužnih vremena, kad u nekim trenucima gubiš najmilije. Ali moraš se izboriti sa tim, kad navali se tuga na tebe, moraš preboleti i ići dalje",  rekao je Alen sa knedlom u grlu, pa nastavio:

"Tada pokušavam da sačuvam zdrav razum, mozak, svoja neka razmišljanja... Najverovatnije nosim neke ožiljke iz nekih davnih vremena, ali Bože moj. I kad padneš pa dobiješ ožiljak na laktu ili kolenu, to nosiš sa sobom i ideš dalje", rekao je legendarni pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna