Snežana Dakić je pre svega majka ćerki Lauri koja je početkom maja napunila 15 godina, ima dugogodišnju uspešnu karijeru, a iako nema emotivnog partnera, ona je srećna. Iako je danas zadovoljna iza nje je težak životni period.

Godine 2014. razvela od Vladimira Mikića, a nije skrivala da je rastanak teško podnela. Usledili su problemi sa zdravljem, izazovi u prijateljskim i poslovnim odnosima. Iz svih životnih borbi izašla je jača i danas na taj  period gleda kao na lekciju koju je morala da prođe.

 "Uvek kada bi bilo loše i kad bih strepela da neće biti bolje, jer prolazi vreme, posle je uvek bilo samo bolje! I zato, nikada ni za jedno pogoršanje nemojte misliti da je trajno. Od vas zavisi da li ćete ga prevazići i koliko brzo. Uvek se setite da su nevolje prolazne, iako su, dok traju, jako neprijatne i bolne, spuštaju nas na najniće frekvencije: samosažaljenja i žrtve. Ali sve prođe! Samo odlučite da ćete biti bolje i težite ka tome malo po malo, dok ne budete skroz dobro. Iz lošeg ne bude odmah dobro, idite stepen po stepen", napisala je Snežana i naglasila da su svi problemi rešivi.

"Ali, sigurno ćete pobediti: bilo da ste se ugojili kao posledica neke bolesti, trudnoće ili preloma, bilo da ste ostali bez posla( smišljajte novi), bilo da su vas izdali, ne voleli i razočarali…ili se oporavljate od neke bolesti… Kao sto rekoh, tugu i nevolju shvatite kao privremeno stanje. To je bila dobra vest, a loša je: i sreća je privremena, prolazna i povremena. Čas je ima, čas se smanji, ali uvek je tu negde.

Drugim rečima: verujte u sebi i kada drugi ne veruju u vas. Jer ako imate sadržaj, naći ćete put da ga iskažete. Borite se. Teško je. Ali čovek uvek pobedi, ako je tako odlučio i ako radi na tome", zaključila je Dakićeva. 

Izvor: Lepa&Srećna