Iako živimo u vremenu u kome se glorifikuje savršenstvo i dozvoljavaju samo mladost i lepota, za Snežanu Dakić godine nisu tabu tema. Ona smatra da može dugo da se izgleda lepo uz umerenost, negu i lepe misli.

"Komplimenti uvek prijaju, ali moram da kažem da ima mnogo više pohvala od žena. Što se tiče muške pažnje, mogu samo da kažem da izuzetno laska činjenica da se žena od 50 godina danas kotira kao seks simbol jednako kao i ona od 35. To je ogroman korak za čovečanstvo i znak da ženski rod ne treba previše da brine zbog starenja. Može zadugo da se izgleda lepo, uz umerenost, negu i zdrave misli", rekla je Snežana za Super TV koja tvrdi da nikada nije pridavala važnost negativnim komentarima muškaraca.

"Definitivno nikad nisam zavisila od muškaraca, naročito ne od raznih nelečenih kompleksa, a ne želim da zavisim ni od bilo kog sistema. Niti prihvatam da me neki trendovi u javnom diskurusu proglase nevažećom zbog viška kvalifikacija. Možda su mi baš zato prijatelji govorili da sam jako hrabra, čak i kada sam se osećala krajnje nemoćno i bespomoćno, kada se ni jedna vrata nisu otvrarala. Ali treba znati i onu latinsku mudrost da ‘hrabrima pomaže i sreća i da će se dobro uvek vratiti sa neke druge strane'", bila je iskrena Dakićeva.

 Izvor: Lepa&Srećna