Samo pet dana posle upoznavanja, pevačica Tijana Dapčević počela je zajednički život s tadašnjim košarkašem Milanom Dapčevićem. Na ludi kamen stali su 28. aprila 2000, a devet godina kasnije stigao je sin Vuk. Tokom više od dve decenije ljubavi imali su krize, ali pevačica ističe da ih je održala ljubav.

 "U našem slučaju ljubav je ta koja nas održava. Ne postoji neki priručnik, jer da postoji sigurno bih ga do sada napisala. Ne postoji ni kompromis, ni razumevanje, lojalnost ako nema ljubavi. To je presudno za svaki odnos i brak. Ali ako nema ljubavi nema ničega", rekla je za "Super TV" Tijana. Sin Vuk je sada u najosetljIvijem dobu, a pevačica okriva kakva je majka.

"Mirna i staložena uglavnom, ali znam i da izađem iz koloseka, ali retko kada. Zna se ko kosi, a ko vodu nosi. Mora da se zna ko je majka, ali i da umem da budem i drugarica. Vuk je tako vaspitan da o svemu priča sa mamom i tatom. Bogu hvala nemam nikakav problem sa njim. Uvek za sve postoji dovor, ali on je već dovoljno odrastao da sam odgovara za svoje postupke. On je dete koje čvrsto stoj na nogama. Dete koje zna šta je empatija i šta je samokontrola, tako je vaspitan. Znam i da budem stroga, ali znam i da budem drugarica, što je jako bitno", rekla je Tijana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna