Pevačica Nina Badrić je sinonim za jaku i uspešnu ženu, ali do sada nije imala sreće da se skrasi pored pravog muškarca. Pre nekoliko godina razvela se od svoje dugogodišnje ljubavi Bernarda Krasnića,a onda i raskinula veridbu s biznismenom iz Livna. Za sebe kaže, iako se tako ne čini, da je emotivna, senzibilna i nežna, a ističe da joj je najveći problem u životu što se teško zaljubljuje.

"Poslednji put sam se zaljubila pre 10 godina. Volela bih da ponovo osetim tu strast i ljubav prema nekom partneru. Kada si u godinama teško te čovek može oduševiti osim ako nije dobar i kvalitetan", kaže za "Super Tv" Nina i priznaje da voli muškarce starog kova.

"Padam na dobrotu, džentlmene, frajere starog kova, kojih gotovo da više nema. Ne volim nepristojne i arogantne muškarce. Ne mislim da voliš nekog više ako ga uvrediš. Ne padam na te fore. Ne mora biti milijarder, samo čovek koji ima svoj posao i profesiju u kojoj uživa. Zapravo je najvažnije da se nađemo na istoj talasnoj dužini", bila je iskrena pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna