Koncerti Marije Šerifović su poseban muzički doživljaj, a pevačica se za njih sprema s puno pažnje. Priprema se i psihički, ali i fizički, jer obično drži i dijetu pred seriju nastupa. I pored ozbiljnih proba sa svojim bendom, oseća veliku odgovornost pa i pritisak da sve bude onako kako je njena publika navikla. U prvom redu obično vidimo i nežnu majku Vericu koja ćerku podržava u svakom pogledu.

Međutim, na sinoć održanom Marijinom koncertu nje nije bilo u publici što je mnoge iznenadilo. "Rekla sam joj da ne dolazi", objasnila je popularna Šeki.

"Kazala sam: `Majko, ne stvaraj mi pritisak, dođi na neki sledeći koncert`. Želela sam da prvi koncert bude odrađen kako treba, da budem fokusirana."

Ipak, Marija je poslala posebnu poruku majci, otpevavši pesmu za koju je vezuju najlepše uspomene. Reč je o numeri Stivija Vondera, "Isn't She Lovely". "Mama mi je rekla da je ovu pesmu slušala dok se porađala. To mi je čudno s obzirom na to da se sa mnom porađala 17 sati. Al' eto, sad ću joj ispuniti želju, da bude srećna majka", najavila je Marija oduševljenoj publici.

"Užasno sam nervozna, uzbuđena ali sigurna sam da je to samo ogromna odgovornost i da će sve proći čim koncert počne", rekla je Marija pred koncert, a šta je još najavila, pogledajte u videu.

Marija Šerifović koncert Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna