Popularna pevačica i odnedavno zabavna vlogerka  Marija Šerifović na svom Jutjub kanalu objavila je da je, nakon sedam dana držanja dijete, smršala skoro tri kilograma.

Marija se nijednog trenutka ne stidi šala na sopstveni račun i ne krije ljubav prema hrani. Tokom nedavnog boravka na Jahorini, snimila je vlog u kojem je ludo zabavljala svoje pratioce iskrenim pričama a najlepša je bila ta da - kad se sprema da jede neko lepo jelo - ona oseća pravo uzbuđenje! "Je li i vama tako?" pitala je svoje gledaoce, kojih je na kanalu svakim danom sve više, oni su uzvratili oduševljenim odgovorima.

Nakon veoma obilnih i ukusnih đakonija sa Jahorine, pevačica je najavila novu avanturu zvanu dijeta, o kojoj će nas obaveštavati kako joj protiče. Nakon nedelju dana pažljivo odabranih namirnica i plana ishrane koji je za nju pripremila nutricionistkinja Ana Petrović, Marija je objavila je smršala 2,8 kilograma. Čestitamo i jedva čekamo nastavak!

marija serifovic
Instagram / Serifovic 

„To je veliki uspeh, naravno možda je moglo i bolje, ali je svakako rezultat dobar. Nemojte se nadati da će svake nedelje biti ovako, jer to u startu odmah dolazi do izbacivanja viška tečnosti i toksina“, rekla je Marija.

Po planu ishrane ove dijete, Marija pretežno konzumira belo meso i tunjevinu, salate i mladi sir. „Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba da pronađe sebi odgovarajući plan. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan - to je nešto sa čime započinjem dan“, zaključila je.

 Izvor: Lepa&Srećna