Marija Šerifović je sve popularnija jutjuberka, ali u najnovijem snimku je pokazala romantičnu stranu kakvu do sada nismo videli.

Naime, pevačica je pristala da učestvuje u iznenađenju jednog zaljubljenog mladića koji je odlučio da svoju devojku zaprosi u najlepšoj atmosferi. Čitava soba u koju je planirao veridbu je bila ukrašena crvenim balonima u obliku srca, svećama je obasjana ljubavna "pozornica", a čak je i na podu bilo formirano veliko srce od cvetnih latica i svećica.

Uz čitav ovaj ugođaj došla je omiljena pevačica nežnog glasa - Marija Šerifović koja je iznenađenoj verenici zapevala: "budi moja dobra vest!" Pred momkom na kolenima, koji joj je pružao prsten, lepa plavuša se zagrcnula od iznenađenja i smeha, a popularna Mara je nakon još jedne "numere" zapretila: "Pevaću vam na svadbi, a ako ne budete dobri, pevaću vam i na razvodu", na šta su se svi nasmejali.

veridba
Youtube / Marija Šerifović 

Video je Marija objavila pod naslovom "Rekla je - DAAAA", a njeni oduševljeni obožavaoci kažu da se takva nije dosad rodila!

Ipak, najveća zvezda ovog video klipa je mama Verica Šerifović, mada se uopšte ne pojavljuje ni u jednom kadru. Pevačica ju je "odala" kako je za Marom prosula vodu "za sreću" kad je krenula u prosidbu. "Verica što prosipa vodu kada je Marija izašla, legenda od žene!", napisali su fanovi u komentarima.

Izvor: Lepa&Srećna