Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Prvobitno su držali u tajnosti da su u vezi, a čak su se i venčali daleko od očiju medija, 31. decembra 2016. godine.

Kako im je oboma sport u krvi, jedno drugo podržavaju na svakom koraku, a ubrzo po upoznavanju su prepoznali da su rođeni jedno za drugo. Zajednički život bio je logičan sled događaja.

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Naravno da sam odranije znala ko je on. Vaterpolisti su dugo bili heroji naše nacije, ali sam Danila uvek posmatrala kao posebnog igrača i čoveka. Naše upoznavanje je bilo spontano i ubrzo smo shvatili da smo jedno za drugo. Kad se dvoje ljudi na istim talasnim dužinama sretnu i prepoznaju, onda sve ide lagano. Brzo smo počeli da živimo zajedno, bilo nam je jasno da smo polovina koja onom drugom nedostaje" rekla je Maja za magazin "Gloria" svojevremeno, a sada i otkrila jednu zanimljivost.

"Mi smo veoma slični. On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla. Pratila sam ga na Tviteru i svaka njegova objava me je zasmejavala pa sam jednog dana rešila da mu pišem, a i često smo pravili proslave i izlazili u njegovu nekadašnju kafanu. Tako je sve i krenulo. Dok ga nisam upoznala nisam verovala u ono ‘kliknuli smo na prvu‘", ispričala je na K1 televiziji.

Nekadašnji vaterpolista nikad nije skrivao koliko ga ispunjava ljubav sa Majom i koliko mu je ona pomogla nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 2008. godine, ispričao je u emisiji "Preživeli".

"Maja mi je pomogla jako puno. Ona je na početku, tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam krenuo da shvatam ozbiljnije život, uticala je na moje konačno otrežnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana. Ulila mi je jednu sigurnost i uspeo sam svu patnju i svu paučinu da skinem sa sebe. Takođe me je približila i veri, bogu i sad često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osećam se mirnije. Ljubav pobeđuje sve na svetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najlepša stvar na svetu", rekao ja Danilo.

 Izvor: Lepa&Srećna