Ljubavna priča između Maje Ognjenović i Danila Ikodinovića započela je pre gotovo deceniju. Iako su prvobitno držali u tajnosti da su u vezi, a čak su se i venčali daleko od očiju medija, 31. decembra 2016. godine, svoje emocije danas ne sakrivaju.

U međusobnom razumevanju mnogo im je pomolgo to što su oboje profesionalni sportisti.

Obojkašica karijeru gradi u Turskoj ali to nije nikakva prepreka za sreću u njihovom braku zahvaljujući Danilovom razumevanju, kako je Maja jednom prilikom istakla.

Koliko je bivši vaterpolista ponosan na svoju suprugu svedoči i njegova objava na Tviteru, kojom je podelio još jedan uspeh svoje supruge.

"Osvajači kupa! VakifBank! Moja žena, moj ponos" napisao je Danilo i svima pokazao koliko voli svoju suprugu.

Ljubav između Maje i Danila dogodila se na prvi pogled

Već pri samom upoznavanju Maja i Danilo shvatili su da su rođeni jedno za drugo, pa su ubrzo i otpočeli zajednički život.

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Naravno da sam odranije znala ko je on. Vaterpolisti su dugo bili heroji naše nacije, ali sam Danila uvek posmatrala kao posebnog igrača i čoveka. Naše upoznavanje je bilo spontano i ubrzo smo shvatili da smo jedno za drugo. Kad se dvoje ljudi na istim talasnim dužinama sretnu i prepoznaju, onda sve ide lagano. Brzo smo počeli da živimo zajedno, bilo nam je jasno da smo polovina koja onom drugom nedostaje" rekla je Maja za magazin "Gloria" svojevremeno.

Danilo je od 2006. do 2011. godine bio u braku sa pevačicom Natašom Bekvalac iz kog ima ćerku Hanu.

 Izvor: Lepa&Srećna