Par koji su mnogi smatrali jednim od najlepših na našoj javnoj sceni, nakon pet godina braka razveo se 2011. godine i to nakon teške saobraćajne nesreće koju je vatrpolista doživeo i koja mu je zauvek promenila život.

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović o razlozima razvoda nikada nisu govorili javno, a u korektnim odnosima su zbog zajedničke ćerke Hane. Nakon razvoda Danilo je sreću našao kraj odbojkašice Maje Ognjenović, a Nataša je još dva puta stala pred oltar. Ipak, nije imala sreće da se u brakovima zadrži.  Zbog toga što je razvedena tri puta pevačica je često na meti komentara ali i šala, a evo kako ona gleda na to.

“Ovo pitanje me upravo podsetilo na detinjstvo, kada neko napravi glupost (to sam bila uglavnom ja), pa budem otkrivena, a ostali koji su isto to radili ne budu. Nikad nisam volela one koji upiru prstom i viču: “I on je, i on je!” (smeh). Valjda postoje razlozi zašto se u nekog upire prstom u nekog ne, ko će ga znati“, rekla je Nataša pa prokomentarisala činjenicu da njen bivši suprug Danilo Ikodinović  u javnosti o njoj priča sve najbolje.

“Poznajući njegovu preku prirodu, čudi me da uopšte priča o meni (smeh). Šalu na stranu, od trenutka našeg razvoda pa do danas, jedina naša zajednička tema i ono što nas spaja jeste naše dete. Na Hanu sam posebno ponosna, na sve ono što jeste i u kakvo žensko specijalno biće se razvija. Verujem da Danilo lepo priča jer na mene gleda kroz ulogu Hanine mame. Od njega uživam poštovanje i to je jedino što mi je potrebno da bih sa svim svojim kapacitetima i ljubavlju odgajala naše dete“, rekla je Nataša za “Story“.

Spekulisalo da je strašna nesreća koju je Danilo doživeo imala veze sa razvodom od Nataše, međutim bivši vaterpolista je to nedavno demantovao u emisiji "Preživeli".

 “Trebalo mi je dosta vremena da raščistim neke stvari i taj život koji sam živeo pre nesreće. Ubrzo je usledio i razvod sa Natašom, koji mi je bio težak, kao i svakome ko prolazi kroz tako nešto. Mislim da nesreća nije mnogo uticala na naš razvod, već je to bilo pri kraju zbog mnogih drugih stvari. Svašta se tu pisalo i polemisalo, to mi je bilo najteže, jer sam non-stop bio po novinama. I normalan bi poludeo, a ne ja“, rekao je Dača.

 Izvor: Lepa&Srećna