Na njima se ne vide godine, nije im bitno da li je neka njihova koleginica ugradila implante u grudi ili zadnjicu. Nikada nisu želele da na sebi ispobavaju botoks i ostale proizvode iz sfere estetske hirurge.

Vole da kažu da je ipak ono što im je priroda podarila bolje od veštačkog. Većina njih su majke i veliki profesionalci u svom poslu.

Predstavljamo vam deset javnih ličnosti koje do sada nisu "legle pod nož", krenimo redom.

Mirka Vasiljević, 24 godine

Mlada glumica je pre nešto više od mesec dana na svet je donela treće dete, sina Mihajla. Ona se u pozorište vratila samo dve nedelje nakon porođaja.

Inače, Mirka je protivnik plastičnih operacija, i kako je u nekoliko navrata istakla, za sada još uvek nisu potrebne.

Milica Pavlović, 23 godine

Vlasnica hita “Seksi sinjorita” poslednjih godina "žari i pali" scenom, ali ipak još uvek ne želi išta da menja na sebi. Inače, za Milicom Pavlović danas uzdiše veliki broj muškaraca, a ona i dalje nema dečka. Zahvalna je redovnim napornim trenizima na svom atraktivnom izgledu.

Marija Karan, 32 godine

Naša poznata glumca Marija Karan koja je pre nekoliko godina otputovala u Holivud, do sada je odolela holivudskom trendu plastičnih operacija. Marija izgleda lepo i prirodno na čemu joj zavidi veliki broj koleginica.

Nina Radulović Lečić, 28 godina

Voditeljki i supruzi glumca Branislava Lečića, Nini Lečić, čini se, nije potrebna ni šminka da bi sijala gde god da se pojavi. Osim što ima prijatne crte lica, Nina se može pohvaliti i zgodnim telom, za koje su, kako ona ističe, zaslužni isključivo redovno treninzi i pravilna ishrana.

Tanja Boškovic, 61 godina

Srpska glumica Tanja Bošković, koja je tokom svoje duge karijere važila za jednu od najlepših dama domaće javne scene, nikada se nije podvrgla estetskoj hirurgiji. Jednom prilikom je izjavila da devojke koje su posetile estetskog hirurga "liče na plastične viršle".

Nedavno smo imali prilike da je vidimo u šou programu TLZP, gde je svojom sjajnom figurom i plesom dovela do toga da joj i danas veliki broj koleginica zavidi na držanju.

Ana Ivanović, 27 godina

Teniserka Ana Ivanović svojim nežnim licem i zgodnim telom osvojila je srca mnogih svetski poznatih faca. Ovih dana, kako pišu strani mediji, Ivanovićeva je u velikoj ljubavi sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, koji je pored sebe uvek imao lepe i prirodne devojke. Uspešna teniserka sa velikim brojem osvojenih titula do sada nije nište menjala na sebi, a za tako dobar izgled zaslužni su naporni treninzi.

Milica Todorović, 24 godine

Devojka koja je skoro godinu dana u ljubavnoj vezi sa do skoro oženjenim koreografom Milošem Paunovićem odlučna je u tome da svoje eventualne nedostatke ne rešava operacijama. Nedavno je u jednoj emisiji izjavila kako je i bez silikona "dobra riba", a za sada nije joj potrebno ništa.

Vesna Dedić, 48 godina

Voditeljka i pisac čije knjige su jedne od najprodavanijih kako kod nas, tako i u insotranstvu, Vesna Dedić, do sada nije prihvatila trend kojim sve veći broj ljudi podleže. Izgleda mnogo bolje od većine njenih koleginica, koje su se opredelile da legnu pod nož.

Sloboda Mićalović, 33 godine

Supruga Vojina Ćetkovića, glumica Sloboda Mićalović izgleda prelepo nakon porođaja koji je imala pre pet godina, kada je na svet donela bliznakinje. Do sada nije uradila nijednu intervenciju.

Branka Katić, 45 godina

Duhovitu i šarmantnu glumicu Branku Katić gledaoci su mogli da vide u velikom broju filmskih ostvarenja, sve dok nije odlučila da napusti Srbiju i 2000. godine se uda za supruga Džulijana Farina. Odlazak u Holivud joj je pomogao u karijeri, ali uprkos tome važi za jedu od najlepših glumica svog doba.

Izvor: Blic