O stanu Kaje Ostojić već se dugo piše u medijima, pa je pevačica sada konačno odlučila da pokaže kako je uredila svoj novi dom u Parizu.

Dugo je prikupljala nameštaj koji joj se dopada, a pažnju privlači nekoliko komada kako u trpezariji tako i u dnevnoj sobi. Zanimljivo je da se odlučila za supermoderno rešenje kad je reč o kutku za ručavanje. Uz okrugli sto nevelikih dimenzija, ona je uklopila različite stolice - povezuje ih kombinacija crne i bele boje, kao i mesingani detalji.

Raznovrsnost boja i materijala je ključno rešenje za uređenje ovog enterijera. Tako je sofa presvučena braon kožom, a široka fotelja sivim plišom, dok je za klupski stočić odabran model koji podseća na reciklirano drvo. Nema mnogo detalja na zidovima, čak ni televizor nije na zidnoj konzoli, već je postavljen na podni nosač.

Posebnu pažnju privlači personalizovana fotelja sa elementima koji pokazuju da je posvećena njenom izabraniku Mateu Pavloviću - tu je i broj njegovog fudbalskog dresa - neobična ideja ali možda će i vama dati dobru ideju za poklon ili kutak u stanu!

Instagram / kayaostojic Kaja Ostojić pokazala je kako je uredila svoj novi stan u Parizu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna