Kada se spomene ime Kaje Ostojić mnogima je prva asocijacija besprekoran fizički izgled. Ona je još jedan dokaz da žene, ukoliko brinu o sebi, sa godinama dobijaju na atraktivnosti. Kaja ima 37 godina i izgleda tako da joj zavide i znatno mlađe devojke. Ono što mnogi u poslednje vreme zaboravljaju da je Kaja može da ponudu više.

Naime, Ostojićeva je jako talentovana za muziku i a samo jedanaest godina snimila je svoju prvu pesmu i već postala poznata u rodnom Užicu. Na lokalnom radiju vodila je muzičku emisiju, a širu popularnost je stekla učešćem u takmičenju 3K-dur. Snimila je album, pojavila se u spektaklu "Tvoje lice zvuči poznato", i pored velikih oečkivanja nestala s scene.

 Zašto pored nespornog talenta nije uradila više u karijeri zanimalo je Kajine obožavaoce na Instagramu.

"E, sad kad bih ti pričala zasto, potrajalo bi. Malo što sam tvrdoglava, malo što mi je puno zla naneto od strane okruženja dok sam bila aktivno na sceni i kako su mi godine prolazile sve manje sam pristajala na kompromise, zbog čega mi i nije zao. Podsvesno se nisam dovoljno trudila jer nisam bila previše fascinirana pesmama koje su me pronalazile... Onog trenutka kad mi bude srce zaigralo uz neku pesmu, čuće se, a i znaće, Bog i mene pogledaće", napisala je Kaja.

 Izvor: Lepa&Srećna