Kraljica popa Madona ćerku Lurdes Leon dobila je sa kubanskim fitnes trenerom Karlosom Leonom, a zbog egzotičnog izgleda zovu je jednom od najlepših naslednica poznatih. Ona sebe zove "Latinoamerikanka sa Menhetna".

"Ljudi misle da sam ono bogato dete bez talenta kome je sve dato, ali nisam", rekla je jednom prilikom Leon, objašnjavajući da je sama platila školarinu i da živi u bruklinskom kvartu, daleko od sjaja of Holivuda.

Godinama nije želela da se medijski eksponira,a kada je to poželela, sva pažnja je bila njena. Što i ne čudi - majka joj je divlja kraljica popa. Ipak, 25- godišnjoj lepotici mnogi zameraju provokativna izdanja u kojima se pojavljuje, a to joj često ne bude dovoljno pa okupljene ume da šokira neobrijanim pazuhom.

Sada je uslikana u Majamiju u bodi-biciklističkama kakve obožava da nosi Kim Kardašijan. Uz brendiranu torbu, sportske patike i šareni šešir, Lurds je dokazala da ni malo ne haje za komentare na svoj račun već poput majke živi život po svojim pravilima.

Profimedia Madonina ćerka Lurdes Leon

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna