Sudeći po Instagram profilu Kaje Ostojić vežbanje i briga o fizičkom izgledu su njen životni prioritet. Za ljubav, čini se, kao da nema mesta. Zašto je u virtuelnom svetu sama, dok u relanom životu već duže od dve godine uz nju korača hrvatski fudbaler Meteo Pavlović  govorila je prvi put.

Naime, pevačica nije laka na rečima kada je njen privatni život u pitanju. Tako je svojevremeno veoma kratko prokomentarisala zašto se brak sa di-džejom Džuniorom Džekom završio - jer su se emocije među njima ugasile. O novom emotivnom partneru fudbaleru Mateu Pavloviću malo je govorila ali da je srećna u ljubavi, svedoči njen široki osmeh koji je krasi uvek. Ipak, zajedničke fotografije ne objavljuje jer smatra da nema potrebe za tom vrstom promocije ljubavi.

"Ne kačimo na fid zajedničke fotografije, to mi je bezveze i ne želim da delim privatnost. Na storijima ga nisam izbegavala, sve je u redu sa nama i najviše volim kad se ne priča puno o nama. Sa udajama sam završila, on se na to samo smeje", rekla je Kaja za KurirTV i istakla da je ove godine završila i sa boravkom na moru.

"Što se tiče odmora i mora, sa tim sam završila. Možda eventualno odem negde na par dana. Hrvatskim primorjem sam oduševljena, bila sam u Dubrovniku i bilo mi je prelepo", rekla je Kaja. 

Kaja Ostojić iza sebe ima tri braka: u prvi brak, stupila je sa Nikolom Dragojlovićem, kada je imala tek 19 godina, i sa njim ima ćerku Nikolinu. Za košarkaša Uroša Duvnjaka udala se 2009. godine, da bi se godinu dana kasnije razvela. Sa di-džejom Vitom Lućenteom, poznatijim kao Džunir Džek provela je pet godina u braku. 

 Izvor: Lepa&Srećna