Retko koja pevačica može da se pohvali trostrukim albumom sa čak 50 pesama, aMileni Plavšić je upravo ovakav poduhvat ponuđen u trenutku kad joj se rušio čitav svet. Nepunih četrdeset dana nakon što joj je preminuo suprug, ona je primila ponudu za upravo takav projekat.

"Poziv me je prijatno iznenadio i došao je u mom najvećem bolu kada je trebalo da se malo nasmejem, pa makar i silom prvo", ispričala je Milena u emisiji "Zvezde Granda Specijal". Prošlog leta, nju su pozvali iz izdavačke kuće i ponudili baš takav CD, kao veliku nagradu i priznanje za verni rad i tiraže.

"Ovim su mi vratili osmeh na lice", prisetila se Milena kojoj je time karijera dobila još jedan zamah. Zbog promocije, bila je skoro "prinuđena" da se neprekidno doteruje, pa su čak obožavaoci imali prilike da je vide u belom.

milena plavsic
ATA / Antonio Ahel 

Ponovo je čest gost u mnogim programima, ali ističe i da u vreme kad je ona počinjala nije bilo tako lako doći do televizije. "Danas je pevačima sa jedne strane lakše, jer ima mnoštvo programa, ali sa druge strane je i teže jer ih ima mnogo.

U ono vreme nije bilo baš takmičenja, ali ko je došao do televizije značilo je da je nešto vredeo", objasnila je Milena. "Tada su se ploče snimale uživo sa orkestrima, tako da nije bilo tada danas pevate jednu strofu, a prekosutra drugu, već znate ili ne znate, odmah se snima cela ploča", podseća pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna