Poznatu pevačicu narodne muzike Milenu Plavšić život nije mazio,a svi gubici ostavili su veliki trag na njenoj duši. Ovu Banjalučanku zadesile su velike tragedije devedesetih godina: sestrić joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći, dve godine kasnije nastradao je i njen rođeni brat, a godinu nakon toga, ubijen je i njegov sin. Veliku tugu koja ih je ophrvala, Milenini roditelji nisu izdržali te su i oni preminuli.

"Život me definitvno nije mazio i tih godina bilo mi je strašno.Osim tragedija, započeo je i rat u našoj zemlji.Bila sam u šoku šta se sve izdešavalo sa mojom porodicom ali i sa celom zemljom. U to vreme sam se rastavila od prvog muža i ostala bez ičije pomoći. Nisam  mogla ni na koga da se oslonim. U jednom trenutku mi se ceo svet srušio" rekla je Milena koja je ipak smogla snage da nastavi dalje.

"Ipak, svesna sam bila da moram da idem dalje i da nema ništa od očajavanja. Uvek kada se setim tog perioda svog života ne mogu da obuzdam emocije, zato o tome i ne želim da pričam, rekla je pevačica za Blic magazin. Ipak, iznenadna smrt supruga, s kojim je u braku provela više od dve decenije, poptuno ju je dotukla.

"Prošla godina mi je zaista bila jedna od najtežih u životu jer mi je umro suprug sa kojim sam imala idealan brak. Bio mi je sve u životu. Znam da Duška nikada u životu neću preboleti, niti zaboraviti, ali život ide dalje", rekla je pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna