Danica Maksimović često golica maštu mnogima, jer objavljuje fotografije za koje kažu da su provokativne. U džakuzi kadi ili opružena na krevetu, glumica se ne ustručava da istakne svoje lepe noge i obla ramena. Slike joj često lajkuju, a moralisti je i prozivaju smatrajući da one ne pristaju ženi njenih godina.

Lepa Dana se ne obazire na ove prozivke a žene je vole jer je uvek negovana i doterana. Sad ih je ponovo dotakla "u dušu", objavivši tri pesme od kojih je jedna parafraza čuvenih rečenica Meše Selimovića iz njegovog romana "Tišine". Ona se, u ovom obliku (promenjena u 1. lice ženskog roda i pisana ekavicom) već dugo deli po društvenim mrežama pa kao da je dobila i novi život. 

Žene je doživljavaju kao najbolji izraz dubinske čežnje za partnerom koji će je uvek podržavati, a evo kako glasi u objavi na Daničinom profilu:

Volela bih da si uvek uz mene.
Da si na mojoj strani.
I kad sam razdražena.
I kad nisam u pravu.
I kad nismo sami. I kad sam nepravedna.
Pređi preko moje zlobe, umiri me tihim dodirom,
ne mučim te bez razloga.
Ako ne znaš, sve je uzalud.”

Danica je potpisala Mešu Selimovića, ali mnogi se pitaju - kome je zgodna glumica uputila ovu poruku... 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna