Pobeda Ivane Španović Vuletena Svetskom prvenstvu atletike u Beogradu oduševila je celu Srbiju. Uz hiljade navijača u publici je sinoć bio i njen muž Marko Vuleta, a svi smo videli i kako je njen prvi pobednički pogled bio upućen upravo njemu.

Sada je Marko objavio i pobedničku sliku svoje žene na Instagramu uz kratak komentar: "Reči su suvišne" i tag "ponos".

Vuleta je, inače, profesor sporta pa su Ivana i on prave srodne duše. Njih dvoje su se venčali u septembru prošle godine, a svadba je bila organizovana u krugu najbližih prijatelja i rodbine. Ivana je bila vrlo diskretna, objavila tek par slika ali nije odolela da ne podeli i jedan detalj koji je raznežio sve žene: "Znala sam da si pravi kad si mi dopustio da nosim patike čak i za naš prvi ples".

Instagram profili svedoče o njihovim zajedničkim interesovanjima - fotografije pokazuju kako oboje uživaju u treninzima, ali vole i da odmaraju i putuju. Podržavaju jedno drugo u svemu, pa Ivana redovno prati i lajkuje video snimke u kojima njen suprug daje savete o zdravlju, ishrani i suplementaciji.

ivana vuleta spanovic muz marko fit
Instagram / marko_fitt 

Nedavno je Vuleta objavio i savete koje je možda primenila i Ivana lično, a odnose se na vežbe korisne za smirenost. Naime, on preporučuje tehnike dubokog antistres disanja, kao i meditaciju, dok od suplemenata savetuje vitamin B1 i biljku ašvagandu.

S obzirom na iskušenja kroz koje je srpska zlatna altetičarka prošla, sigurno su i njoj pomogle preporuke njenog muža. Da podsetimo, Ivanu su već neki bili "otpisali" pre dve godine, kada su joj čak i prognozirali kraj karijere. Našu atletičarku su namučile povrede, ali je ona svima dokazala da je jača i od sebe same.

"Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek, pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i života, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš svoje komplekse", izjavila je Ivana jednom prilikom, pa muž Marko ima sve razloge da bude ponosan na nju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna