Najuspešnija srpska atletičarka Ivana Španović uvek nas obraduje osvojenim nagradama, ali i fotografijama na društvenim mrežama na kojima uvek izgleda savršeno. Ivana je postigla sjajne rezultate tokom 2015. godine, a posebno je briljirala na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Riju, gde je osvojila bronzanu medalju.

Tokom 2015. godine Ivana je bila na strogom režimu ishrane. Njen jelovnik je tada bio sačinjen samo od namirnica i jela po preporuci nutricioniste. Atletičarka je zbog brzine i kondicije morala da poštuje takav način ishrane, ali ona sama ističe da je zbog takvog jelovnika mnogo smršala.

Zbog toga je Ivana promenila svoj način ishrane iz temelja i sada uživa u raznovrsnim jelima, naravno umereno. Atletičarka je nedavno ispričala kako priprema hranu sa svojim verenikom, kao i  koja su njena omiljena jela

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Španović: Zašto osećam duboku potrebu da pomažem drugima

"Pošto oboje volimo piletinu, onda je spremamo na razne načine, a ja volim da spremam i špagete s raznim sosovima. Kada odemo nekud na nekoliko dana, jedva čekamo da se vratimo jer se uželimo naše izmišljene hrane. Pošto moram da imam uvek istu kilažu, spremam bareno povrće i barenu hranu, a to nije nikakva mudrost. Brat mi je kuvar, pa me je i on nešto naučio, a kada zagusti, okrenem ga telefonom da mi kaže šta da radim", istakla je Ivana.

Atletičarka dodaje: "Bilo da kuvam ja, bilo Vlada, uvek super ispadne. Ali donosim hranu i od mame, i to u paketima. Najviše volim slatko, torte, kolače, obožavam palačinke, a to ne smem uopšte da jedem. Jedno vreme jela sam samo ono što mi je napisao nutricionista, ali to nije baš dobro, smršala sam. Sada jedem ono što mi odgovara i održavam kilažu."

PROČITAJTE JOŠ: Verila se Ivana Španović

Prilagođeno sa: Puls online