Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović udala se za svog dugogodišnjeg partnera, fitnes trenera, Marka Vuletu.

"Par koji se u svemu slaže", ovim rečima je Marko opisao jednu od fotografija sa svojom verenicom koju je objavio na Instagram profilu.

Njih dvoje nisu propuštali da naglase koliko se dobro uklapaju, pa su često trenirali zajedno a u šali se i takmičili.

Ivana Španović i Marko Vuleta
Instagram / marko_fitt 

Kako prenosi Žurnal, Ivana je promenila prezime, pa će ubuduće na njenom dresu umesto Španović pisati Vuleta. Venčanje je održano na ranču u Umčarima nadomak Beograda, u bajkovitom ambijentu.

Mediji su u nedelju izvestili da će se prelepa srpska atletičarka i njen izabranik venčati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, međutim, ispostavilo se da mladenci nisu nameravali da putuju tako daleko.

Na svadbi je bila najbliža rodbina dvoje mladenaca, kao i članovi Ivaninog tima. Kako je venčanju prisustvovao Ivanin kolega, Strahinja Jovančević, u prilici smo  i da zavirimo na slavlje. Goste je, inače, zabavljala Edita Aradinović.

Ivanin trener Goran Obradović i Strahinja Jovančević, Ivanin kolega
Instagram / strahinja.jovancevic 

Septembar će tako za Ivanu ostati nezaboravan ne samo po fantastičnim sportskim uspesima, već i o konačnoj potvrdi velike ljubavi.  "Kad neko u vama oslobodi ono unutrašnje dete i voli vas divlje, znate da ste našli pravu osobu," napisala je Ivana svojevremeno na Instagramu uz svoju sliku sa Markom.

Izvor: Lepa&Srećna