Vest da se od izabranice Jovane Jocić rastaje, pevač iz “Magla benda” Vladan Savić objavio je na Instagramu. Istakao je da se razilaze u fenomenalnim odnosima i da im je sreća ćerke na prvom mestu. 

"Viđam ćerkicu. Ona je i kod mene i kod Jovane, zajedničko starateljstvo. Najbitnije je da je dete srećno i zadovoljno, jeste i biće, jer su i otac i majka srećni i zadovoljni", rekao je pevač.

Mnogima je kraj njihove ljubavi bio iznenađenje, ali ne i njihovim doskorašnjim komšijama, koji tvrde da je ljubav bila skladna samo pred kamerama.

"Taj brak je bio osuđen na propast iako su izgledali skladno. On je dobar momak, ali je jedno vreme znao često da popije malo više alkohola. Sa druge strane ona je navikla na urban način života, pa joj je smetalo što se u potpunosti posvetila detetu. A moralo je biti tako jer je on zarađivao od tezgi koje su uglavnom bile noću, pa je spavao do pola dana", kaže za "Blic" stariji komšija koji dobro poznaje porodicu Savić.

U blizini kuće u kojoj su uživali Vladan i Jovana, živi devojka koja se družila sa oboje.

"Ne treba vam ništa više da shvatite šta se dogodilo, samo pogledajte njene društvene mreže sada. To su izlasci svako veče, fotografisanje u pozama koje su diskutabilne i objave na svakih pet minuta dok je ranije na mrežama nije bilo po nekoliko dana. Ona je lepa i atraktivna žena, brzo će preboleti dok Vlada sebe preispituje" rekla je ona. Jedna starija gospođa istakla je da je Jovana dobra i posvećena majka. 

"Delovalo mi je da je ona sebi na leđa natovarila previše obaveza i zato je pukla u tom braku. Njega znam još kada je bio dete, fino je vaspitan i popularnost ga nije promenila, ali mislim da je razmažen ", rekla je kroz osmeh ova baka, dok drugoj komšinici Jovana nije bila draga.

"Ne volim devojke koje se stalno smeju i glume ljubaznost, a ovamo sve ostale gledaju sa visine. Tako mi je ona uvek delovala. Mislim da je sanjala nerealne snove, stalno je pričala o tome da je bila stjuardesa i živela od stare slave. Vladan je fin dečko, a ona je mislila da će živeti život “Seks i grad” kada se udala", tvrdi ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna