Gocu Tržan kroz dugogodišnju karijeru prati epitet "žena zmaj" - žena koja sve može i koju ništa ne može da slomi. Koliko je jakoj ženi teško da se izbori s izazovima i da li joj je ta slika koju ostavlja olakšala ili otežala život, pevačica je otkrila bez zadrške.

"Epitet žene zmaja mi je pomogao jer je odbio razne idiote od mene, ali kada shvate da nisam zmaj onda je problem. Nije me koštalo, zdrava sam i prava, jedino se razočaraš. Razočarenja su bolna, ali dok si živ i osećaš bol, bar imaš materijala za neke nove pesme", rekla je Goca koja uprkos svemu uživa u životu.

"Hoću da živim kao šiparica što duže, da volim stvari iz detinjstva što je duže moguće. Volim skijanje, sneg, sankanje. Jeste malo neprijatno u gradu, zbog saobraćaja, ali dugo nismo imali ovako veliki sneg", rekla je pevačica za "Premijeru" kojoj društvo pravi ćerka Lena.

"Sve dok si mali život ima smila. Lena ide sa nama na skijanje, naravno, uživa i zabavlja se, to je jedino bitno. Nas dve se grudvamo, bacamo se u sneg i pravimo anđelčiće. Raša ne voli da vozi po snegu, pa onda ja vozim", rekla je Goca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna