Ćerka Goce Tržan u maju je napunila 14 godina. Pubertet je jedan od najizazovnijih životnih perioda za svakog roditelja, a pevačica kaže da, na svu sreću, Lena nije na mamu, te i da nemaju probleme.

"Nemam nikakav problem, imam svakodnevno prevrtanje očima, ali ja sam bila gora. Ne želim svoje dete da stavljam u poziciju da bude ni popularna ni javna ličnost, niti da bude medijska ličnost, niti ona to želi. Ja poštujem želju svog deteta i kad se slika za naš rijaliti slika se samo pod uslovima pod kojima ona hoće i priča o onome o čemu ona hoće", rekla je pevačica koja razume u kakvoj je situaciji njena ćerka.

"Biti dete javne ličnosti za nju je sigurno neprijatno, zato što često klinci koji neće znati kako da je povrede vređaće je preko mene ili mog muža ili na žalost preko njenog oca. To je nešto sa čime ona mora da se nosi od malena, a ne želi da bude pred kamerama, ona ne želi tu vrstu pažnje. Ona je potpuno drugi lik, razlikuje se od mene, pre neki dan je rekla "Ja nikad ne bih bila pevačica, ne razumem kako ti to možeš da radiš" i ja je potpuno razumem",  ispričala je pevačica u emisiji "Grand news".

Goca je jednom prilikom istakla da ćerka ipak ima sreću da je više prepoznaju po majčinom imenu, nego po ocu, koji je postao poznat u sasvim drugačijoj vrsti programa.

"Lena je vrlo zrela i otresita, pa ume to da „ishendluje“. Naravno da smo mnogo puta pričale, pokušavala sam da joj objasnim da neke stvari apsolutno nemaju veze s njom. Imala je profil sa dvadeset hiljada pratilaca i obrisala ga je, ne zanima je to. Ima drugarice, izlazi u školsko dvorište, a ne okolo", rekla je Goca za "Story" i naglasila da je dobro što Lena od nje ništa ne može da sakrije.

"Par puta je otišla u nargila bar, pa sam ja to saznala, pa se pravdala kako su svi išli. Rekla sam joj da ako svi skaču sa mosta ne treba i ona da ih sledi. Imamo te situacije gde se stalno borim s tim što je deci sve dozvoljeno, što imaju previše izazova a premalo svesti o tome sa čim se suočavaju. Lena još nije svesna da poznajem puno ljudi u ovom gradu, da teško može da se sakrije, što za nju može biti loše ali će zapravo shvatiti da je to za nju veoma dobro jer će sutra biti zaštićena", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna