Starenje je prirodan proces koji mnogi i žene i muškarci ne podnose lako. Teško je prihvatiti da nam telo više ne izgleda kao kada smo bili u jeku mladosti, da nam koža nije jedra, kosa bujna. Pevačica Goca Tržan drugačije gleda na godine. Zrelost joj je, kako kaže, donela samopuzdanje i sigurnost u sebe.

"Mnoge žene mrze mlade žene, ali treba da shvatite da je starost privilegija, kao što vidite, danas ostariti zdravog duha je ozbiljna privilegija. Prema tome, shvatite da vam starost daje privilegiju da vas boli uvo, daje vam sigurnost u sebe, a ja kao mlada žena uopšte nisam imala sigurnost u sebe, u ono što radim, pa čak ni u svoj izgled", rekla je pevačica koja, iako se borila s nesigurnostima, uspela je da prihvati sebe.

"Smetalo mi je što su mi noge kratke, što nemam uzak struk, što nemam drugačiju kosu. Morate da prihvatite pakovanje koje imate!", poručila je pevačica, kojoj mnoge mlađe žene mogu pozavideti na izgledu i top formi.

Instagram / Goca Tržan Goca Tržan sa godinama postala sigurnija u sebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna