Sofija Milošević i Luka Jović uskoro će po drugi put postati roditelji, a dolasku još jednog dečaka u porodicu neizmerno se raduju. Manekenka je priznala da joj je druga trudnoća teža, da ima mučnine i da je često pospana, ali je sve to beznačajno naspram osećaja da će uskoro ponovo postati mama. Da je rođenje sina Alekseja njen život promenilo iz korena, Sofija ne krije.

"Na početku mi je bilo jako čudno. Mada su mi svi govorili da će biti baš tako, nisam verovala da će se život toliko promeniti. Počneš da rezonuješ potpuno drugačije, a nekadašnji prioriteti ustupe mesto novim. Od trenutka kad sam rodila Alekseja počela sam da njegove potrebe i želje stavljam na prvo mesto. S druge strane, zahvalna sam što je on predivna i mirna beba, pa bez obzira na obaveze oko njega uspevam da nađem vreme koje je samo moje", rekla je za Hello! nedavno Sofija koja je sada bez ustručavanja otkrila šta joj je  predstavljalo najveći problem dok je dojila sina.

"Alekseja sam dojila osam meseci, prestala sam zato što su mu izrasli zubići i nisam mogla više da izdržim bol, krv i rane (imam vrlo tanku kožu). Imala sam osećaj kao da me neko seče nožem. Naravno da planiram da dojim i drugo dete", objasnila je na Instagramu Sofija i otkrila da se u drugoj trudnoći ugojila čak 15 kilograma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna