Navodna veza Novaka Đokovića i Nataše Bekvalac svojevremeno je bila vodeća tema u domaćim medijima. Govorilo se čak da je prvi reket sveta zbog novosadske barbike bio rešen da okonča vezu s, tada devojkom, a danas suprugom Jelenom, ali od toga se ništa nije dogodilo.

Novak je u srećnom braku sa svojom dugogodišnjom ljubavlju, a Nataša je od tada imala dva braka, koji su se završili razvodom. Kako ni teniser ni pevačica nikada nisu reagovali na glasine o navodnoj romansi, ta tema je nastavila da intrigira javnost.

"Ta tema da je mene Đoković muvao je u jednom periodu veoma intrigirala javnost, ali je i njemu i meni izuzetno štetila. Nema tu šta da se priča pošto je sve namešteno, apsolutno nema mesta za bilo kakvu priču o tome. I sada ova priča da se pokrene, štetila bi svima. Stvarno nema veze s istinom. Svi me poznajete i znate da uvek pričam kako jeste, ma šta da je u pitanju, ali ovde nema mesta za priču, rekla sam sve",  rekla je za Srpski telegraf.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna