Maša Memedović je veliki poklonik prirode i ljubitelj recikliranja, zahvaljujući i ocu Jovanu Memedoviću kojeg često prati na putovanjima. Sklonost ka rustičnom je upravo pokazala i na Instagramu, gde se pohvalila novim kaputom koji joj je baka sašila od starog ćebeta.

"Staro ćebe ima svako, ali ne i magičnu baku koja svaku ideju sprovede u delo", napisala je lepa Maša, a snimak pokazuje kako je nastao hit kaput.

Mnogi brendovi prodaju upravo ovakve modele po prilično visokim cenama. Pre nego što se odlučite za kupovinu, razmislite da li bi vam Mašino rešenje bilo daleko praktičnije i ekonomičnije.

Baka je ukrasila ivice kariranog ćebeta opšivkom u krupnom bodu, a napravila je Maši i šal i kaiš od ostataka materijala. Pogledajte!

Ćerka Jovana Memedovića u kaputu od starog ćebeta Instagram/masamemedovic

Maša je, inače, mlada filmska montažerka koja strpljivo gradi karijeru uz svog slavnog oca. Član je tima "Sasvim prirodno", a kako se navodi, kreativnost je ispoljavala još kao dete i zatim film i montažu zavolela u srednjoj školi.

Kako u timu kažu, "ona u genima nosi ljubav prema prirodi i želju za novim predelima, pa često putuje u potrazi za avanturom".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna