Aleksandar Milić Mili danas uživa u blagodetima svog dugogodišnjeg rada. Uspešan je i ne brine o materijalnim stvarima ali to nije uvek bilo tako. Otkako je Ceca Ražnatović deo žirija "Zvezda Granda" u kom je i on, govori se o njihovoj nekadašnjoj saradnji i nesuglasicama.

Uprkos svemu, Mili priznaje da je najviše novca zaradio upravo od jednog Cecinog albuma. To se dogodilo u trenutku kada nije bio u dobroj materijalnoj situaciji, ali jedna ideja donela je veliki preokret.

"Cecin album 2004. godine, to je bilo kada sam formirao izdavačku kuću. To je bio jedan neverovatan momenat. Ja sam odlučio da više ne dajemo albume Grandu, Pinku, PGP-u. Te albume smo mi prodavali i onda smo delili zaradu", rekao je Mili pa se prisetio ideje koja mu je tad pala na pamet, a za koju nije mogao da pretpostavi kako će se završiti:

"A 2004. godine meni je pala na pamet jedna ideja, tada su se CD-ovi prodavali u CD šopovima. I ti sad ako hoćeš moraš iz Železnika da odeš u centar da kupiš. I meni se javi ideja, zamisli kada bi CD mogao da kupiš na svakom ćošku. I smislim da napravimo distribuciju i časopis, zalepim CD kao dodatak, jer su tada časopisi bili oslobođeni poreza. Damo intervjue Marina Tucaković, Ceca i ja i pošaljemo CD na sve kioske u zemlji", ispričao je za "Kurir" Mili koji tada uspeo ponovo "stane na noge", budući da je do tada imao mnogo dugova.

"Ceci sam rekao da će zaraditi duplo od toga. Digao sam kredit za renoviranje stana. Sećam se dan pre svega. Nemam ništa. Dužan sam stotine hiljada evra. Ako to ne upali mogu odmah da se selim u Persiju, ili ne znam gde. To je počelo da se prodaje. To je bio jedan od najgenijalnijih poteza u našem izdavaštvu ikada - rekao je Mili.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna