Pop pevačica Ana Stanić je među takmičarima koji su se izborili za prolazak u finale "Pesme za Evroviziju", a za svoj nastup izbarala je jednostavnu i efektnu odevnu kombinaciju.

Ponela je klasične roze pantalone širokih nogavica i crni top koji je otkrio njen besprekorno zategnut stomak. Ani na trbušnjacima zavidi svaka žena, a ona je svojevremeno otkrila kako joj polazi za rukom da ima takvu liniju s obzirom na to da iza sebe ima i jedan porođaj.

"Za razliku od nekih drugih delova mog tela na kojima treba da se radi, stomak mi je oduvek najmanja briga, jer je čak i u periodima kada sam imala najviše kilograma bio potpuno ravan. Razlika je samo što tada nisam imala tako vidljive trbušnjake, jer je preko njih bio tanak sloj sala, pa ih je skrivao. Kada se sve salo istopilo, oni su se pojavili. I ja sam bila prijatno iznenađena, a sada se pitam dokle će biti tu", ispričala je Ana i otkrila da su redovni odlasci na pilates zaslužni za njenu savršenu liniju.

"Pilates je presudno uticao na bolju posturu i kompletnu zategnutost mog tela, što je u suštini i važnije. Meni su neuporedivo veća opsesija ruke, jer bi mi bilo baš bez veze kad bi nadlaktice počele da vise, a uveliko sam u zoni borbe sa gravitacijom", ispričala je za Hello! jednom prilikom pevačica  koja se svakog jutra meri. 

ATA / Antonio Ahel Ana Stanić na festivalu " Pesma za Evoroviziju"

"Ne odričem se hrane jer sam gurman, a i svakog jutra se merim, ne da bih proverila jesam li se ugojila, već da li sam smršala. Ne bi bilo tako da pre četiri godine, zbog insulinske rezistencije, nisam morala znatno da promenim ishranu. Dotle sam stavljala po tri kašičice šećera u kafu, dan počinjala slatkim doručkom, popodne bih uzela parče torte, a posle svakog obroka morala bih da pojedem desert. Moj organizam je verovatno doživeo šok kada je ostao bez svega toga, pa sam počela rapidno da mršavim. U nekom trenutku sam shvatila da moram da unosim više slane hrane da ne bih mršavila, jer mom licu to ne stoji dobro", rekla je Ana.

Ana Stanić đuska Instagram/ana1stanic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna