Vest da je prvoCeca Ražnatović raskinula sa dečkom, a odmah to učinila i njena ćerka Anastasija, malo koga je ostavila ravnodušnim.

Mada je kraj ljubavi sa Bogdanom Srejovićem objavljen u vreme dok je pevačica bila na Maldivima i odande slala slike kako uživa, mnogi su očekivali da će se duže vreme primećivati tuga na njoj. Međutum, kao da nema ni traga žalosti na Cecinom licu, naprotiv, svoje lepo raspoloženje je odlučila da pokaže i odećom.

Na novom snimanju za "Zvezde Granda", Ražnatovićka se pojavila u mini haljini crvene boje, a još tome dodala i crvenu beretku na glavi! Uz salonke vrtoglavih potpetica, sa crvenim detaljima, bila je sva u modnom stilu "na radost". Međutim, još nečim je uspela da iznenadi sve okupljene!

ATA / Antonio Ahel Pevačica u crvenoj mini haljini i beretki!

Osmeh je bio širok, ali usne čvrsto "zatvorene" - nije htela da da nijednu izjavu za medije. Mada su je svi dočekali sa brojnim pitanjima, Ceca je ovog puta odlučila da sve prepusti samo maštanjima! Da podsetimo, ona i Bogdan su objavili da više nisu u vezi, ali da će  biti prijatelji do kraja života. 

Posle ovog raskida, pevačica je dala samo jedan intervju, ali o ljubavi i Bogdanu ni reči. Uglavnom je govorila o kariijeri i podsetila: "Bilo je perioda kada sam veoma retko, gotovo nikada, davala intervjue. Danas bih više volela da je tako, a nažalost to nije moguće. Vremenom se ljudi menjaju, te tako i ja", rekla je Ceca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna