Sanja Đorđević ima dobre prijateljice na estradi, a jedna od njih je i Ceca Ražnatović. Pevačica kaže da svoja prijateljstva godinama gradi i da pomaže kad god može pa isto i dobije od dragih ljudi.

"Ceca mi je jedan od prijatelja na estradi, a sve što mi pričamo kad se nađemo ostaće tajna zakopana u crnu zemlju. Ako postoji nešto što mi prijatelj kaže u poverenju, onda ću da poštujem to do kraja i ako treba, poneću u grob", kazala je Sanja za Republiku. "Zato se to i zove prijateljstvo. Pomognem uvek kad mogu, kad moram, a isto dobijem od dragih ljudi. Dešavalo se i mene da ljudi razočaraju, ali se, srećom, desi rano, pa se raziđemo. To se dešava."

Prema Sanjinim rečima, najveća iskušenja je preživela tokom rata, kad su napustili Bosnu, skućili se u Švajcarskoj i trudili da pruže utočište drugim ljudima koji su izbegli. Najviše je, kaže, strepela dok majka i sestra nisu napustile Sarajevo. I danas ceni one ljude koji neguju porodice, koji su moralni i vredni. Sanja je, inače, u velikom prijateljstvu i sa Lepom Brenom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna