Stilski nameštaj, gipsani radovi, otmeni lukovi, to je delić atmosfere u kući Goce Lazarević. Pevačica je, kako kaže, više puta sređivala dom, ali je uvek pribegavala toplim prirodnim materijalima.

"Volim topli dom, starinski nameštaj, drvo", kaže pevačica koja izbegava bilo kakav uniformisani stil. Vrlo rado boravi u kuhinji, gde se - kaže - dobro oseća i ima odličnu koncentraciju.

"Ne volim da kuvam, ali kod mene se svi uvek dobro najedu", priča Goca. Njeni unuci su porasli na domaćoj kuhinji i specijalitetima, pa im pevačica redovno priprema njihova omiljena jela. Ipak, kako je nedavno izjavila, mora i ona da povede računa o ishrani, jer se u poslednje vreme "zaoblila". Zato je, kako kaže, prešla na autofagiju.

"Previše sam samokritična", kaže Goca za Grand Online. "Zato imam ogledala bukvalno po celoj kući, osim u kuhinji! Ne zato što sam narcis. Pošto sama sklapam odevne kombinacije, kad god krenem negde na gostovanje, samo vrtim ogledalo i gledam se iz svakog ugla.

E onda vidim da mi se recimo providi veš ili da nije adekvatan za to što nosim, ili mi kipi sa strane nešto i, dok se ne upakujem kako treba, ne krećem iz kuće", priča pevačica. Ona živi u elitnom delu Beograda, a pre nekoliko godina je doživela i strašan šok jer je bila žrtva provalnika. Ipak uživa što ima kuću sa dvorištem, gde sama neguje cveće godinama. 

Instagram / gocalazarevic_official Pevačica uživa u luksuznoj kući sa dvorištem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna