Anastasija  Ražnatović nedavno je okončala vezu sa Đorđem Kuljićem, a kao razlog su naveli razvojednost. Pevačica se iselila iz luksuznog stana u kom su živeli i vratila se u porodičnu vilu na Dedinju. Raskid je bio stvar dogovora, a Anastasija i Đorđe razišli su se prijateljski.

Cecina ćerka dalje nije komentarisala razloge za kraj ljubavi, ali je na Instagramu objavila video na temu veza, koji je privukao mnogo pažnje. 

"Da li hoću da se ponašam kao da smo u vezi? Da, hoću. Da li zaista hoću da izlazim sa tobom? Apsolutno ne. Da li ti je dozvoljeno da pričaš sa drugim ljudima? Bilo bi mi draže da to ne radiš. Mogu li to? Da, mogu. Da li je to toksično? Možda. Da li me je briga? Ne - "izgovara" Anastasija u videu, koji je pobrao brojne simpatije.

Anastasija Raznatovic instagram/raznatovicanastasija

Anastasija je jednom prilikom govorila šta joj je važno pri odabiri partnera kada je priznala da joj je fizički izgled jako važan.

"Meni je važno da je duhovit, da ima harizmu, da sve devojke bale na njega. Da je brutalan frajer. Nije sve u fizičkom izgledu, ali je to prva stvar koja privuče. Kasnije ćete videti da li ste kompatibilni", rekla je u emisiji "Magazin In" pre tri godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna