Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić raskinuli su petogodišnju vezu, a kao zvaničan razlog naveli su razdvojenost. Mnoge je, osim činjenice da je veza koja je vodila ka svadbenim zvonima završena, iznenadio i razlog naveden u zvaničnom saopštenju jer je mladi par nedavno otpočeo zajednički život u luksuznom stanu nadomak Kalemegdana. Cecina ćerka se neće dalje oglašavati za medije, a Đorđe svoju privatnost nije otkrivao ni tokom veze, pa to verovatno neće učiniti ni sada. Ponovo se nameće pitanje, šta znamo o, sada bivšem, dečku Cecine ćerke.

"Kuljići su iz Novog Sada, skladna su porodica koja već godinama ima svoj privatni biznis Sve što imaju stekli su zahvaljujući velikom trudu i radu i porodičnom poslu koji su prenosili s kolena na koleno. Po celoj Vojvodini su posedovali mlinove. Neke su prodali, a neke su zadržali do danas", ispričao je nedavno dobro obavešteni izvor za Alo! i istakao da se Đorđe školovao u Švajcarskoj.

"Zanimljivo je da je završio je srednju elitnu školu u Švajcarskoj, koja je organizovana po modelu internata, u kojem su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta. Jedna školska godina je koštala 60.000 evra. To javnost nije znala, znaju samo da je studirao u Njujorku, gde je inače i pokrenuo svoj privatni biznis",  otkriva izvor, i dodaje kako je on oduvek voleo da ima svoj dinar.

"Đorđe je vrlo inteligentan momak, nije kao ostala deca bogataša. Oduvek se izdvajao od ostalih i uvek je hteo sam da zarađuje, te da ne zavisi od svojih roditelja. On je dečko koji je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi. Đorđe je s nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis. Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu poseduju više od 100 kamiona koji rade punom parom",  zaključio je dobro obavešteni izvor.

Cecina ćerka utehu nakon raskida pronalazi u treninzima, a svoju savršenu liniju pokazala je na Instagramu.

Anastasija Ražnatović instagram/raznatovicanastasija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna