Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića je, već neko vreme pod lupom javnosti. Dok jedni tvrde da je na "staklenim nogama" i da se održava samo kao fasada, radi dece, drugi podsećaju da su njih dvoje imali razne krize i da su ih uvek dosad prevazilazili.

Stalno se spekuliše o mogućem razvodu, a pre par meseci je pevačica prijavila Duška policiji zbog fizičkog nasilja, pa je bivšem fudbaleru uvedena zabrana prilaska u trajanju od 30 dana. Ovaj period je istekao, a još nema vesti o eventualnom pomirenju dvoje supružnika. Sada se, međutim, nazire mogući razlog njihovog konflikta jer je Jelena objavila novu poruku na Instagramu, sledeće sadržine: Pravi muškarac nikad ne vređa svoju damu pred bilo kim. Čak ni u šali.

karleusa poruka
Instagram / karleusastar 

Na Instagramu je istorija pevačice i fudbalera, takođe, burna. Neko vreme su se "pratili", pa zatim "otpratili", ali Jelena često koristi ovu društvenu mrežu upravo da pošalje poruke koje treba da dopru do njenog muža. Podsetimo, umela je i da se Tošiću obrati mnogo direktnije, kao kad mu je, svojevremeno, čestitala rođendan sledećim rečima:

"Imam potrebu da napišem: NIKO TEBE DUŠKO NE MOŽE DA UPRLJA, nema te bagre, te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu. Neizmerno mi je žao što ti bagra ime pominje.... jer bi na kolenima morali da kleče koliko su nedostojni."

Šta se, u međuvremenu, odigralo između Duška i Karleuše, ostaje da vidimo...

ATA / Antonio Ahel Modni stil Jelene Karleuše obeležio sezonu "Zvezda Granda"-

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna